Kunst/Art in (progress)

Brenda de Bruin, bronzen/keramieken beelden, olieverfschilderijen, foto’s

Mijn werk is abstract/realistisch.
Door inspiratie en serendipiteit ontstaat er iets verrassends.
Ik hou van sprankelende kleuren, vorm en sfeer.

Overzichtsfoto van verschillende werken.
Klik hier om naar Home te gaan
Klik hier om naar Quote of the day te gaan
Klik hier om naar beelden te gaan
Klik hier om naar schilderijen te gaan
Klik hier om naar Heilige Bergen te gaan

Ik ben in Edinburgh (Schotland) geboren en heb daar de Kunstacademie bezocht. Vanaf mijn vroege jeugd heb ik getekend en geschilderd. Het is altijd mijn passie geweest. Later kwam ik een inspirerende beeldhouwer tegen, die een nieuwe wereld voor mij opende. Ik kreeg er een passie bij! Nog weer later kwam fotograferen te voorschijn! Foto’s maken in de prachtige natuur blijft bijzonder en verrassend.

Ik schilder met olieverf op waterbasis en de beelden die ik gemaakt heb zijn zowel in brons als keramiek. Dit jaar, ben ik na een rustpauze, weer met nieuw werk begonnen en ben ik nu druk bezig met schilderen. Zoals ik eerder zei, zijn kleur, vorm en sfeer voor mij heel belangrijk, en het boeit me iedere keer weer wanneer ik zie wat er op het lege doek komt! Acties, die steeds onverwacht tevoorschijn komen en je een gelukkig en bevredigend gevoel geven.

Vaak wordt gezegd dat er van mijn werk een vitaliserende kracht uitgaat. Ze nodigen je op een plezierige manier uit op zoek te gaan naar balans in jezelf.

Ik maak schilderijen in allerlei formaten van 30 x 30 cm t/m 130 x 180 cm.