Vrij Bewustzijn Spreuk/Tekst van Zaterdag 30-09 tot 07-10

WIJ CREËREN 70% VAN ONZE ZIEKTES ZELF. DE ANDERE 30% WORDEN VEROORZAAKT DOOR UITERLIJKE OMSTANDIGHEDEN
OF AANGEBOREN EIGENSCHAPPEN

Arianna Huffington & Sudhguru praten over hoe je stress kan voorkomen/
WE CREATE 70% OF OUR ILLNESSES. THE OTHER 30% ARE CAUSED BY EXTERNAL FACTORS OR HEREDITARY CHARACTERISTICS
Arianna Huffington & Sudhguru talk about how to control stress,

STRESSED ?
Follow his example.
He knows what to do !
Just be Yourself !
11b1a