GOED NIEUWS !!! Nederland / DUTCH VERSION ONLY

11 september 2019

 

OP 20 SEPTEMBER ER IS EEN WERELDTOP KLIMAATVERANDERING

OVER EEN PAAR DAGEN KOMT ER EEN NIEUWE ACTIE VAN DE
16-JARIGE GRETA THUNBERG!

STEUN HAAR !

Hier is een brief van AVAAZ.

Beste vrienden,

Over enkele dagen leidt de 16-jarige Greta Thunberg de grootste klimaatactie door jongeren OOIT — vlak voor een cruciale wereldtop. Deze jonge helden vragen ons nu om hen te steunen. Klik om je steun te betuigen en 100% schone energie te eisen — we zullen onze stemmen nog voor de top begint aan de belangrijkste leiders overhandigen.

Het Amazonewoud gaat in rook op, Groenland smelt en nu zijn de Bahama’s verwoest door een vreselijke storm! Klimaatverandering is geen verre dreiging meer — ze is in volle gang en we zitten er midden in.

Met een cruciale wereldklimaattop in aantocht roept de 16-jarige Greta Thunberg jongeren op om de schoolbanken te verlaten en de straat op te gaan. Het wordt een wereldwijde oproep aan onze leiders om de klimaatcrisis het hoofd te bieden door zo snel mogelijk over te schakelen op 100% schone energie.

En de dappere jongeren vragen ons om met hen mee te doen — als ouders, opa’s en oma’s, tantes, ooms, broers, zussen … Laten we hen massaal steunen in hun strijd voor de toekomst van het leven op aarde.

Als genoeg van ons meedoen, dan zal Avaaz er met een grote campagne en slimme pleitbezorging voor zorgen dat belangrijke leiders naar onze stemmen luisteren nog voor de top begint. We zullen een veilige, duurzame toekomst eisen — voor onze kinderen en voor de volgende generaties. Doe nu mee en deel dit met iedereen!

We steunen de jongeren die deelnemen aan de staking voor het klimaat. We roepen de VN en regeringen overal ter wereld op om een klimaatcrisis af te kondigen en dringend maatregelen te treffen om wereldwijd over te schakelen op 100% schone energie.
DOE MEE (KLIK HIER)