Hogere Energieën

HOGEREENERGIEËNDe Hogere Energie is een energievorm die in en om ons heen is. Hoe bewuster je bent hoe hoger en groter de energie is, die je tot je beschikking hebt. Er zijn verschillende soorten energieën met verschillende eigenschappen, die als het ware als een soort soep tegelijk aanwezig zijn.
Bijvoorbeeld: Je Ziel, je Hogere Zelf, je Zuivere Intuïtie, je Beschikbare Wijsheid. Dit mengsel van energieën is tot dingen in staat waar wij ons momenteel nog niet zo erg bewust van zijn.
DIVINEMATRIXDat de energieën er zijn is al door de wetenschap aangetoond. Hoe we ermee omgaan en ze op een positieve manier gebruiken voor onze bewustzijnsontwikkeling, is aan ons. We hebben tenslotte een vrije wil. Zo kun je bijvoorbeeld de energieën van je Hogere Zelf de namen van Engelen geven, of ze voorstellen als HEARTTOROIDFIELDeen creatieve soep van energieën, of als hogere (hogere vibratie)energievormen die bij je horen. Hoe dan ook, het belangrijkste is dat je open staat voor energieën van onvoorwaardelijke Liefde die je met het blote oog niet kunt zien. Begin de communicatie maar eens en kijk wat het met je doet. 

MICHAËLIedere naam staat voor bepaalde groep van eigenschappen, die jij kunt gebruiken bij jouw huidige bewustzijnssituatie, zoals bijvoorbeeld engel Michaël. Als je een gesprek met hem aangaat, begin je een gesprek met de hogere energieën van jezelf die alle kennis en mogelijkheden, die jij op dat moment kunt bevatten, paraat hebben.
Zodra je begint te communiceren met Michaël krijg je verbinding met o.a. de energievormen, ‘Kracht’, ‘Moed’, het ‘Verbreken van Bepaalde Banden die niet gunstig voor je zijn’, ‘Bescherming’, etc… Deze eigenschappen ALONEbeginnen dan voor je te leven en krijgen een bepaalde plaats en betekenis in je leven, waardoor je leven positiever wordt. Wanneer je zijn naam noemt die geassocieerd is met o.a. het woord ‘Moed’ (die bij jou even in je schoenen gezakt was!), trek je een moedige energie naar je toe. Je voelt je weer assertief in plaats van eenzaam. Jij voelt je weer gesteund, en kan weer verder. Bij het niet gebruiken van namen ben je sneller het houvast van je nieuw ontdekte eigenschappen kwijt. Je GESPREKMETJEZELFvergeet het gesprek met jezelf, omdat je er als het ware weer alleen voor staat. Is je bewustzijn door het gesprek met je Hogere Energieën toegenomen en heb je meer zelfvertrouwen, dan kun je het steeds beter zelf, omdat het gesprek met jezelf als vanzelf gaat.
Terug naar
Home
Orbs Galerie
A-Z inhoudsopgave