Nieuw Bewustzijn v/d Mens

DE KRACHT VAN HET UNIVERSUM ZIT IN JOU! 

08052017 HET BEGIN2Het is nu tijd om hier gebruik van te maken! De ‘Quantum Horoscoop’ in de afbeelding hiernaast opent deuren naar een nieuw hoger bewustzijn.
Voorbij zijn de dagen dat we aan de hand van iemand anders liepen en vragen stelden om informatie te krijgen. Nu de energieën in en om ons heen lichter zijn, kunnen wij in onszelf duiken en daar eigen antwoorden vinden die ons verder zullen helpen in ons bewustzijnsproces. We kunnen zelfs instructies aan onszelf geven om te leven zoals wij het zelf willen.

Jouw ˜Quantum Horoscoop’  maakt je wakker om je potentiële toekomst naar het heden te halen. Zij zit niet aan het begrip ’tijd’ vast. Al de potenties die in jou zitten kunnen ieder ogenblik zichtbaar worden. Soms kan dit heel snel en soms niet. Jij houdt de sleutel in je hand. Hoe meer je bereid bent om te vertrouwen op POWER OF THE UNIVERSEde nieuwe energie, wat er ook om je heen gebeurt, en steeds op een positieve manier aan jezelf en je vooruitgang werkt (twee stappen vooruit, één stap achteruit), zal je merken dat dingen zullen veranderen in je leven. Quantumenergie leert je open te staan voor het onverwachte. Het leert je flexibel te zijn. In de nieuwe tijd zijn er andere spelregels. Niets is zoals het vroeger was.  Ben je er klaar voor? Dan is Quantum Astrologie iets voor jou! 

De ‘Quantum Horoscoop’
In het plaatje hieronder zie je 12 eigenschappen weergegeven, die een rol spelen bij de ontwikkeling van je bewustzijn in deze wereld van nieuwe energieën.
08052017 HET BEGIN2
In elk vak staat een eigenschap beschreven, die een belangrijke rol speelt bij het bewustzijn van de nieuwe mens. Die zijn wij! Eén keer per maand zullen we een eigenschap kiezen en een voorbeeldverhaal vertellen over hoe je deze eigenschap kunt ervaren. Deze maand kiezen we vak 10, waar we twee beschrijvingen van een eigenschap zien: ‘Stilte en ‘Ik ben Stabiel’.
Maar omdat onze energie alle kanten opgaat kan het mogelijk zijn dat jouw oog op een andere eigenschap in de horoscoop valt, waar jij een inzicht in krijgt, bijv. de eigenschap in vak 2 of vak 5 of 7!
Alles kan. Het enige dat zeker is, is dat wij hier één keer per maand een eigenschap bespreken, die we in een metafoor gebruiken.
Deze eigenschappen kunnen gevonden worden via de knop

A-Z Inhoudsopgave/
Nieuw Bewustzijn v/d Mens / 12 Eigenschappen