Vrijbewustzijnskinderen

Wie zijn ze?

NIEUWETIJDSKINDEREN0Deze kinderen kenmerken zich doordat ze Zielenenergie met een hogere trilling hebben, waar ze direct over kunnen beschikken. Ze hebben een groter bewustzijn in denken en doen en een duidelijk beeld van waar de Ziel bewust van is, en willen dat direct uitvoeren. Maar op dit moment heeft de Aarde zijn eigen systeem. ANDERSZIJN0Ze ontdekken dat het bijna onmogelijk is om al hun goede bedoelingen hier uit te voeren. Wanneer ze vanaf het begin van hun leven bewust worden dat ze hier op Aarde gekomen zijn met een taak, en dat ze zich gesteund voelen in hun ‘anders zijn’, zullen ze de situatie hier makkelijker kunnen accepteren, en met een gevoel van eigen waarde, het geduld en vindingrijkheid opbrengen die nodig zijn te integreren in deze samenleving. De Aarde leert ze wat discipline is, en hoe ze hun energie kunnen kanaliseren en beheersen in taal, communicatie, organisatie, gevoel en expressie. Wanneer ze begrijpen dat het maar technieken zijn die hun innerlijke wijsheid niet aantasten zullen ze geduldiger worden.GEDULD0 Ze weten dat ze verbinding hebben met het Universum en dat ze met alles geholpen zullen worden. Wanneer ze contact blijven houden met de hogere energieën om hen heen zullen ze begeleid worden en hun liefdevolle Ziel behouden.

DIVINEMATRIXVrijbewustzijnskinderen brengen balans, onvoorwaardelijke liefde en éénzijn om de trilling van de mensen, dieren en Aarde te verhogen. Dit doen ze om het egobewustzijn achter ons te laten door nieuwe vormen van normen en waarden te veroorzaken en vernieuwingen te brengen. Ze zitten vol vreugde, hebben een hart vol vergeving en compassie.

FOCUSSENSommigen hebben een heel directe aanpak bij het uitvoeren van activiteiten die zij belangrijk vinden,  waardoor ze niet erg bezig zijn met de gevoelens van anderen. Dat kan soms confronterend overkomen, terwijl het niet hun bedoeling is.  Ze zijn altijd erg gefocust op waar ze mee bezig zijn.

HOOGSENSITIEFEen andere eigenschap waar deze kinderen aan te herkennen zijn is dat ze de essentie van het leven helemaal doorvoelen. Iedere kleine en negatieve verandering in de vibraties om hen heen, van een mens, dier of iets anders raakt hen tot in het diepste van hun Ziel.  Alles wat niet zuiver is brengt hun hoog gevoelige systeem van slag.  Al deze eigenschappen laten zien dat ze een hogere vorm van kennis bij zich hebben.

GELUKKIGEKINDERENDyslexie hoort o.a. ook bij Vrijbewustzijnskinderen. Ze zijn creatief, gevoelig, staan open voor hogere vibraties, en worden heel verdrietig wanneer ze behandeld worden als kinderen die iets mankeren. Ze hebben een veel hoger gevoelsleven, waarbij woorden niet echt nodig zijn. Door ze een gevoel van zelfvertrouwen en zelfwaardering te geven, kunnen ze ons helpen een wereld te creëren met een hogere bewustzijn. 
Wat de Vrijbewustzijnskinderen te brengen hebben heeft alleen betekenis, als wij ze als volwaardig behandelen en niet als zieken. Ze vragen aan ons of we uit onze box willen komen om met een ruimere blik naar de wereld te kijken. Het is aan ons om hen te helpen het op Aarde zijn, fijn te vinden.

NIEUWETIJDSOUDERS

KOUDEOORLOGDe tieners van de 60er jaren waren de kinderen die duidelijk protesten lieten horen tegen de autoriteiten over de hele wereld (ook in Nederland).
WOODSTOCKDe tieners van toen zijn de ouders en grootouders van nu. Ze zijn eigenlijk de voorgangers van de Nieuwetijdskinderen die nu zo talrijk aanwezig zijn. Ze hebben de fundering gelegd voor de nieuwe generaties.
In de 80er jaren raakte de klad erin en de CARRIEREMAKENpioniers van toen kozen voor carrières, hypotheek, een relatie en kinderen. Ze leverden hun creatieve energie in en maakten mee hoe het was om niet meer vrij te zijn. Hierdoor is door schade en schande meer begrip ontstaan voor de Vrijbewustzijnskinderen.
DIPLOMADe oude generaties hebben nu hun handen vol aan het in balans brengen van hun emoties, die hen blokkeren om in het hier en nu aanwezig te zijn, zodat hun energie kan stromen en gebruikt kan worden.DIKKEBUIK0 Vooral in de buik zijn emotionele trauma’s  opgeslagen, die de energie tegen houden. Je vindt dit terug in emoties van angst, boosheid, minderwaardigheid, teleurstelling, bitterheid over het leven op Aarde. Je komt niet over je emoties heen als je er constant middenin zit. Door ze regelmatig te herkennen kan je stap voor stap meester over jezelf worden en niet het slachtoffer van het verleden, andere mensen, je opvoeding, of de samenleving.
TREDMOLENZe raakten gevangen in het systeem en werden ongelukkig. De vrijheid van toen werd omgezet in emotionele blokkades. Met het gevoel dat activisme niets opbrengt, dat je het beter op kan geven, hebben ze hun kinderen opgevoed.
De paradox is dat deze ouders kinderen kregen die nog vrijer waren dan zij. Ze zijn sneller, vol energie, maar komen de traagheid van het systeem tegen! Dat botst! Omdat de oudere generaties hen niet kunnen volgen, worden ze als lastig ervaren en als zodanig behandeld, of ze worden gezien als een patiënt die wat mankeert.

Welke rol kunnen jullie als ouders hierbij spelen?
VRIJHEIDSBEELDDe ouders zullen hun vrijheidsgevoel van vroeger weer naar boven halen. Ze beseffen dat ze de gevoeligheid van hun kind niet willen opofferen voor het systeem en vinden creatieve oplossingen die voor hun kind goed werken en ook voor de maatschappij.

Wat kunnen jullie als ouders ze geven?
HAPPYFAMILYOmdat deze kinderen niet gewend zijn aan de materie, de beperktheid en de hardheid van de wereld, kunnen ze door hun gevoeligheid ziek worden en in een spiraal naar beneden terecht komen.
Door aan jezelf te werken en nieuwe inzichten te krijgen, kan je begrip en ondersteuning aan de kinderen geven. TOTBLOEIKOMENDoor inzicht in je eigen angsten en emoties te krijgen, krijg je grip op de angst en somberheid bij je kinderen en kan je ze kracht en liefde geven.

Tot nu toe was het niet mogelijk, maar de tijden zijn aan het veranderen. Vrijbewustzijnsmensen en Vrijbewustzijnskinderen mogen nu tot bloei komen.


Terug naar A-Z inhoudsopgave