Jouw Ego & Spiritualiteit

Jouw oorsprong
DRUPPELINDEOCEAAN0Alles is één. Jouw persoonlijke deeltje energie vloeit in harmonie en liefde tussen alle andere in ons immense universum, de spirituele wereld. Dat is waar jij oorspronkelijk vandaan komt, jouw thuis en de bron van het leven.

Waarom ben je naar de Aarde verhuisd?
AARDE0De Aarde verkeert op dit moment in een unieke situatie. Haar trillingsgetal wordt steeds hoger en voor de eerste keer in haar geschiedenis gaat zij in haar geheel de komende jaren van een 3e lineaire dimensie naar een multidimensionale planeet. Van een laag en grof trillingsgetal naar een hoger en sensitiever. Een spectaculaire gebeurtenis die wij met z’n allen voor het eerst bewust mee zullen maken. Om dit te helpen bewerkstelligen zijn er momenteel vele lichtzielen van alle kanten uit het Universum hierheen gekomen. Zielen zoals jij! Samen beginnen we aan een groot avontuur!

Koude douche
KOUDEDOUCHE0De theoretische beweegredenen klinken heel mooi. Voor jou als een pasgeboren Ziel is de realiteit van de Aarde eerst te vergelijken met een koude douche! Je kwam vanuit de spirituele ijle wereld als een stukje universele energie met goede bedoelingen en het vertrouwen dat alles goed zou gaan. Eenmaal hier gearriveerd kwam je in een baarmoeder van een Aardse vrouw terecht. In het begin voelde dat fijn. Er was in die kleine oceaan ruimte zat en je had een gevoel van verbondenheid en liefde. Dat werd anders toen jij steeds groter groeide en de ruimte kleiner werd. Je begon het benauwd te krijgen en had de drang om er uit te breken. Dat gebeurde ook. NAVELSTRENGDOORKNIPPEN0Door een smalle tunnel en heel wat persen kwam je letterlijk op Aarde. Even de navelstreng doorknippen en je was afgescheiden van je Aardse moeder. Je hebt nu met meerdere dingen te maken. Jouw Ziel bevindt zich nu in een beperkte ruimte dat een lichaam heet en je bent het gevoel kwijt dat je met alles verbonden bent.

De zwaarte van het collectieve bewustzijn
OUDERS0Vanuit het licht van de spirituele wereld zit je nu in de zwaarte van het collectieve bewustzijn op Aarde, en je staat er alleen voor. Je hebt natuurlijk je moeder en vader waar je in het begin al je vertrouwen aan geeft. Zij zijn jouw grote voorbeelden van wat onvoorwaardelijke liefde is. Al gauw komen daar scheuren in wanneer je merkt dat je ouders niet vrij zijn. Zij zitten in een systeem dat voor jou totaal vreemd overkomt en jij maakt kennis met het dualisme van het leven, dat helemaal uit balans is en veroorzaakt wordt door het collectieve ego van de mens.

Gemis van Onvoorwaardelijke Liefde
Jouw liefdesgevoel voor hen krijgt onbewust een deuk. Nu begint er voor jou de enorme uitdaging van jouw levensreis. Je grote behoefte aan Onvoorwaardelijke Liefde dat op Aarde bijna niet te vinden is, zal de oorzaak blijken te zijn van alles wat in jouw ogen verkeerd gaat in je leven. REGELS0Onvoorwaardelijke Liefde op Aarde zit vol voorwaarden en regels en het maakt je bang. Iets dat je tot nu toe nooit meegemaakt hebt. Je krijgt hier liefde wanneer je doet wat anderen willen. Pas jij je uit angst aan om aardig gevonden te worden of word je een lastig kind dat overal tegenin gaat en straf krijgt? BEPERKINGEN0De ene kant van de dualiteit waar je in terecht bent gekomen maakt dat je altijd je best doet om goed gevonden te worden zodat je hierdoor complimenten zal ontvangen. Dit ervaar je als de vervanger van liefde. Of wil je opvallen door anders te zijn dan iedereen, waardoor je vaak confrontaties meemaakt. Hoe dan ook, jouw jonge leven is nu het toneel van het collectieve systeem op Aarde geworden.

Overleven

Om hier te kunnen overleven, kijk je om je heen en begrijp je heel snel dat je een ego nodig hebt. Een hulpmiddel dat je de weg wijst …………………………………….

Verhaal: 2.1. Jouw Ego & Spiritualiteit

Terug naar A-Z inhoudsopgave
Terug naar ‘Van Ego naar Ziel’
Terug naar ‘Home’