Hoe Jouw Ziel Communiceert

Een Nieuwe Aarde
Het bewustzijn op aarde is aan het toenemen. Jouw Zielenenergie is daar erg bij betrokken en wil daar graag aan meewerken. Zij kent drie fasen, afhankelijk van UITGEPUT0het bewustzijn wat je nu hebt. De eerste is waarin jij weinig kracht hebt en je onzeker voelt. De tweede is een tussenfase, waarbij je de ene keer in fase één en een andere keer in fase drie bevindt. De derde fase is die VREUGDE0waarbij je vitaliteit, vreugde, creativiteit en rust uitstraalt.
Laat je niet uit je doen raken door de situatie in onze huidige wereld die je een machteloos gevoel geeft. Blijf focussen op wat voor je gevoel goed is en hoe jij daar een bijdrage aan kan leveren. Je bent sterker dan je denkt. Je bent zo sterk dat jouw gedachten en gevoelens de wereld om jou heen beïnvloeden, zowel op een opbouwende, als afbrekende manier. Er zullen dagen zijn dat je, ondanks al jouw goede intenties en veranderingen, steeds meer afstand voelt tussen jou en de wereld waar je in leeft. Op dit soort momenten is er een ding dat belangrijk is om te onthouden: ‘Blijf jezelf en blijf jouw eigen wereld creëren waar jij je gelukkig bij voelt!’ Laat je niet afleiden door wat er in de wereld gebeurt. Observeer het en laat het los. Laat je leiden door je Ziel en gebruik deze creatieve energie om anderen te helpen en inspireren.

Hoe laat de Ziel haar licht schijnen?
TREIN0Je Zielenenergie spreekt via jouw gevoel, inspiratie en ingevingen. Als kind droomde je over wie je zou willen zijn en wat je zou doen in je leven. Ik zag mijzelf bijvoorbeeld als een treinbestuurder, zittend in een enorme locomotief, die een lange trein trekt om reizigers naar hun bestemming te brengen. Dat leek mij geweldig! Een DAGDROMEN0treinbestuurder in een locomotief ben ik nooit geworden, maar door de adviserende werkzaamheden die ik nu heb, doe ik ook mee om mijzelf en reizigers naar hun bestemming te brengen! De manier hoe we onze dromen tot uiting brengen kan er anders uitzien, terwijl de inhoud hetzelfde blijft.

Opvoeding
WIE JE ECHT BENTTijdens je opvoeding word je geconditioneerd om vooral niet anders te zijn dan anderen en dat de aparte ingevingen die je hebt, alleen leuke dagdromen zijn die niet in de realiteit passen. Je leert ook bang te zijn om de door anderen aangeleerde gewoontes los te laten. Hierdoor raak je het geloof in je dromen kwijt en heb je geen hartenwensen meer.

Dromen weer tot leven roepen
dromenDe tijd is nu aangebroken om ze weer tot leven te roepen en naar je Hart te gaan luisteren!LUISTERENDOOR0 Je Ziel bereikt je via je emoties en lichaam. Dit betekent dat emoties die je wel voelt maar onderdrukt, je geestelijke en fysieke problemen kunnen geven. Deze wakker makende signalen vertellen je dat je vastzit in een opgelegde levensstijl. Hoe verander je dit? Wanneer je naar je Hart en de energie van je Ziel luistert, breek je met passiviteit. Je komt uit je slaap en wordt creatief. Maak waar je van droomt waar! Je bent echt in staat om nieuwe situaties te creëren vanuit de oude vertrouwde omstandigheden waar je op dit moment in zit .

Zielenenergie
ZIELENENERGIEOm een idee te krijgen van wat mooie Zielenenergie is, en voelen wat een creatieve invloed het op je heeft, ga je rustig op de bank of bed liggen en verleg jij je aandacht van je hoofd naar je Hart. Neem de tijd om je leeg te maken en aan niets te denken. Word bewust van je ademhaling en adem dieper in en uit. Verdwijn in de stilte en totale leegte. Ervaar door je hele lichaam hoe vredig jij je voelt. Hoe je niet meer in de realiteit van de dag bent. Dat je eventjes in een andere dimensie zit, en dat wanneer je weer terugkomt jij je anders voelt dan toen je begon.

Het voelen en uitstralen van verschillende soorten Zielenenergie
Mooie Zielenenergie heb je bij jezelf even gevoeld. In het dagelijkse leven zijn er DIKKEBUIK0ook andere soorten energie waar je ziel mee te maken heeft. De angstige en onzekere kant hoort er ook bij. Om op een praktische manier hier mee om te gaan is het belangrijk dat je alle boodschappen van je Ziel waarneemt en verwerkt met je Hart, gezonde verstand en diep in je buik.
Je buik is de bewaarplaats van al jouw onverwerkte diepe emoties en ook de alarmcentrale die jou waarschuwt voor aankomende niet verwerkte gebeurtenissen. Alles waar jij angstig voor bent en liever negeert komt daar terecht. Door mooie en angstige energieën in de ogen te zien, observeer je , dat de angstige energie steeds minder invloed op je heeft. Het gebeurt vaak dat je op een bepaalde dag goede energie meemaakt en de dag erop de angstige.
Bijvoorbeeld:
Je voelt je de hele dag tevreden en ziet het helemaal zitten. Bij het wakker worden de volgende ochtend voel jij je angstig of depressief. LEUK
Normaal zou je uit je doen zijn, waardoor jouw dag beïnvloed werd. Nu ervaar je, ……………………………..

Verhaal: 2.5. Hoe Jouw Ziel Communiceert

Terug naar A-Z inhoudsopgave
Terug naar ‘Van Ego naar Ziel’
Terug naar ‘Home’