Het Kreeft Aspect, “De Moederkracht”

HET KREEFT ASPECT DAT PLOTSELING CONTACT MET JE MAAKT
De energie van de intuïtieve Kreeft
haalt ons voorgoed van angstgevoelens af.

De vele Kreeft potenties die nu voor je klaar staan.
Het moedige inzicht dat jouw manier van creatief zijn origineel is, en zo sterk bij je leeft, maakt dat je uit jezelf de stap durft te nemen je te onderscheiden van alles wat imitatie en cliché is !
Je laat je niet meer tegen houden door de angst dat het misschien vreemd overkomt.
Je laat je niet meer verleiden om als een automaat blind te reageren op wat anderen zeggen. Je neemt de tijd om het eerst te laten bezinken voordat je wat zegt.
Je laat extreme emoties niet toe in jouw dagelijkse gedrag. Hieronder valt boosheid!
En je haalt het niet meer in je hoofd om anderen te veroordelen, of te kleineren.

Je volgt je intuïtie, die van binnenuit naar voren komt, en wat niet zomaar uit te leggen valt, maar wel een goed gevoel geeft! Misschien komt het een beetje voor zijn tijd, maar je houdt het levend, omdat je anders nooit zult veranderen. Deze ingeving geeft een opwindend gevoel van een nieuw begin, waar je blindelings voor zult gaan! Je breekt met je verleden, wat er ook van zal komen en je komt direct een  vriendelijke omgeving tegen, die behulpzaam is. Je krijgt zelfvertrouwen en alles valt op zijn plaats. Passiviteit en dingen uitstellen ruil je in voor meer energie en direct afhandelen. Je gaat ervoor en ervaart dat niets onmogelijk is. Mocht je hobbels op je weg tegenkomen, ben je creatief genoeg om ze te omzeilen.
De potenties die de energie van Kreeft je aanbiedt laten je voelen dat er een levenskracht van wijsheid en licht in en om je heen is, die je  steunt, en dit straal je uit.

Je hebt de helderheid te weten wat goed voor je is en wat niet. Je staat versteld van hoe jij geniet van dat wat je van anderen onderscheidt en dat anderen jouw voorbeeld willen evenaren. Je bent hun inspiratiebron en zullen dat nooit vergeten.
Je hebt de Kracht van de Creatieve Bron je eigen gemaakt!

Praktisch:
WE ZIJN EEN AUTORITEIT IN: HET LEVEN NAAR JE HAND ZETTEN

We zijn een autoriteit in het herschrijven van ons onderbewustzijn 

Wij beseffen dat we een autoriteit zijn in het uitspreken van goede intenties en daarbij de juiste acties toe te passen vanuit duurzame projecten. Met duurzaam bedoelen we, activiteiten die alleen uitgevoerd worden met respect voor de natuur en liefde en compassie voor de inwoners van de aarde. Niet alleen voor de mens, maar voor alle levensvormen. Bij alles wat wij doen zullen we rekening houden met de consequenties van onze daden. Kwaliteit zal hoog staan bij artikelen die wij kopen voor onszelf of ons huis, en wat wij als voedsel tot ons nemen.
Beter minder kopen van een goede kwaliteit, dan ons laten leiden door meer artikelen kopen omdat ze goedkoop zijn. In feite zijn we nu aangekomen op een punt waar wij ons onderbewustzijn herprogrammeren. Vooral onze oude gewoontes hebben onze aandacht. Eigenwijze gewoontes die we jarenlang in ere hebben gehouden en waardoor we niet veel verder in ons leven kwamen laten we los, waardoor we het op kunnen brengen om de juiste intenties en de juiste acties waar te maken. En zo is de cirkel rond. We zijn terug bij het woord Autoriteit. We lopen niet meer achter de feiten aan, maar zijn nu feitelijk een voorbeeld voor de toekomst geworden.

NOOIT MEER TERUG NAAR OUDE SYSTEMEN!
De Vrouwelijke Intuïtie van de KREEFT maakt haar entree!
Haar kenmerken:
Wij laten ons niet meer gek maken door Instituten, zoals Regeringen en Multinationals, die steeds meer moeite hebben hun macht uit handen te geven, en ontdekken, dat die macht steeds moeilijker te handhaven is.

Een verstandelijke manier van denken wordt doorbroken en wordt vervangen door intuïtieve gedachten van binnen uit. Dit verdringt zorgen en angst en geeft vertrouwen in de toekomst. Angst om vooral jezelf te kunnen zijn is overwonnen en iedereen gaat meer op zichzelf en zijn medemens vertrouwen. Het verstand wordt vervangen door vriendelijke wijsheid die met onverwachte oplossingen komt.

DE MOEDERS VAN DE WERELD GAAN VOOR IN DE VERANDERING OP AARDE.
De onoverwinnelijke wonderbaarlijke  creatieve levenskracht van de Vrouw, die ze iedere keer laat zien tijdens haar zwangerschap, bevalling en opvoeding begint door te dringen in het bewustzijn van de hedendaagse mens. Alle Moeders, of ze planten, dieren of vrouwen zijn, zijn Levensgevers, net als onze Moeder Aarde die ons voorziet in alles wat wij nodig hebben om in leven te blijven.

Vrouwen zullen elkaar steeds vaker vinden en zullen hun spirituele wijsheid, gesteund door mannen, steeds meer naar buiten brengen. Omdat ze zich gesteund voelen ontstaat er een soort samenhorigheidsgevoel dat gedragen wordt door een vrouwelijke intuïtie. Dit veroorzaakt een totale omwenteling. Compassie regeert.

De tijden zijn veranderd! We zullen nooit meer teruggaan naar de oude systemen!
De Vrouwelijke Intuïtie van de KREEFT maakt haar entree!
Haar kenmerken:
Wij laten ons niet meer gek maken door Instituten, zoals Regeringen en Multinationals, die steeds meer moeite hebben hun macht uit handen te geven, en ontdekken, dat die macht steeds moeilijker te handhaven is.

Een verstandelijke manier van denken wordt doorbroken en wordt vervangen door gevoel vanuit het Hart. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.
Angst om vooral jezelf te kunnen zijn wordt overwonnen en iedereen gaat meer op zichzelf en zijn medemens vertrouwen.

Het verstand wordt vervangen door vriendelijke wijsheid die met onverwachte oplossingen komt.
De Moeders van de Wereld gaan voor in de verandering op Aarde.
De onoverwinnelijke wonderbaarlijke  creatieve levenskracht van de Vrouw, dat ze iedere keer laat zien tijdens haar zwangerschap en bevalling begint door te dringen in het bewustzijn van de hedendaagse mens. Alle Moeders, of ze planten, dieren of vrouwen zijn, zijn Levensgevers, net als onze Moeder Aarde die ons voorziet in alles wat wij nodig hebben om in leven te blijven.
Vrouwen zullen elkaar steeds vaker vinden en zullen hun spirituele wijsheid, gesteund door mannen, steeds meer naar buiten brengen. Omdat ze zich gesteund voelen ontstaat er een soort samenhorigheidsgevoel dat gedragen wordt door een vrouwelijke intuïtie. Dit veroorzaakt een totale omwenteling. Compassie regeert.

Bedankt Nieuwe Maan in Kreeft,  dat je het Moedergevoel in ons boven haalt!