Het Leeuw Aspect, “De Kunstenaar”

Het Kreeft- en Leeuwaspect, respectievelijk de “Moederkracht”en de “Kunstenaar” kunnen niet zonder elkaar. Het concept van de Kracht van Creatie schept de ruimte waarin de Kunstenaar zijn Nieuwe Originele Creatie vorm kan geven. Moeder Aarde en haar Bewoner/Schepper kunnen niet zonder elkaar. Samen scheppen ze het nieuwe kunstwerk, dat het verschil maakt!

HET LEEUW ASPECT DAT PLOTSELING CONTACT MET JE MAAKT
De energie van de Creatieve Leeuw,
haalt ons voorgoed van imitatie en cliché af. Het brengt je bij je Echte Kern van wie je bent!

We zijn geen onderdeel meer van de chaos van het niet weten wat we moeten doen en speelbal zijn van wat anderen voor ons bepalen. Je vindt de weg naar vrij voelen en zijn om te kunnen doen wat jijzelf zo graag zou willen doen. Je gaat mogelijkheden zien, die in je opkomen en bij jou passen. Je merkt dat je er niet meer alleen voor staat. Je vindt steeds meer gelijkgerichte mensen, die elkaar stimuleren om meer uit je zelf te halen dan jij voor mogelijk had gehouden. Wat eerst onmogelijk leek begint geleidelijk meer realistische vormen aan te nemen.

Je staat ineens open voor het Creatie Proces waar we voor op Aarde gekomen zijn. Het Toneel waarop we uitvinden hoe Groots we zijn, dat we de Creatieve Bron zijn van de Hemel op Aarde. Dat we de voedende kracht bezitten om dat originele dat we allemaal in ons hebben als zaad in de grond te stoppen, er voor te zorgen dat het ontkiemt, zodat het kan groeien tot een boom, waar vele generaties de vruchten van zullen plukken. Het bomennetwerk komt weer tot ontwikkeling en brengt zowel boven- en ondergronds een structuur met een solide, harmonische en ecologische balans waarin het bewustzijn steeds grotere, vriendelijkere vormen aanneemt en de basis is voor Liefde en Compassie in al onze handelingen.

Vol overgave durven we in de nieuwe maatschappij vol onbekende mogelijkheden en onzekere nieuwigheden op te treden. De Levenskunstenaar laat zich zien. Zijn licht overwint het duister dat het altijd voor het zeggen heeft gehad. Waar licht is, is geen duisternis. Het Licht, dat we in ons dragen en laten schijnen maakt niet alleen de negatieve structuren, die niet meer houdbaar zijn zichtbaar, maar ook onze enorme potenties, die we graag tot realiteit maken. Deze laatste maken dat we het op kunnen brengen door onze Creativiteit het verschil te gaan maken.

We doen er alles aan om onze Aarde met haar bewoners op een hoger plan te brengen. We ontdekken dat we ons Scheppingsvermogen persoonlijk en gezamenlijk in steeds grotere structuren terug zien. Bij onszelf, in het gezin, de straat, de buurt, de stad, de provincie, het land, internationaal, globaal en waar wel niet verder! Je ontdekt dat jij jezelf terug ziet in alles. Het leven is één grote co-creatie, waarin iedereen zichzelf in kan herkennen en waarin iedereen zichzelf in de ander herkent!

Praktisch:
WE KOMEN OP VOOR ONZE VRIJHEID EN WILLEN DAT VOOR IEDEREEN
De samenleving inspireert ons om meer uit onszelf te halen en we krijgen de drang om te proeven hoe het is om ons vrij te voelen. De vrijheid om  te ervaren dat het normaal is om “anders” te zijn.


Door dit gevoel komt ons hart in actie en laat van zich horen. Wat wij leuk vinden om te doen wordt steeds duidelijker en geeft ons rust in onze ziel.
Voor de vrouw betekent het dat ze opkomt voor haar spiritualiteit. Ze is er trots op en ze denkt er niet aan om zich aan te passen aan de energie van mannen.
(Tegenwoordig zie je dat meisjes en jonge vrouwen gestimuleerd worden om zich macho te gedragen. Dit is lijnrecht tegenover de zuivere vrouwelijke energie. In plaats van steeds meer alleen fysiek bezig te zijn, zou ze de ruimte en de stimulans moeten krijgen om haar intuïtie en wijsheid te ontwikkelen. Dit is wat hen zo speciaal maakt).  

Voor degenen onder ons die alert zijn op de lichtpunten in onze wereld, krijgen ze broederschap boodschappen te horen uit meerdere landen.

We houden alleen nog maar van nieuw en we worden geïnspireerd tot originele spiritualiteit. De Natuur is hier heel blij mee, want steeds meer mensen laten door hun positieve acties zien dat ze van Moeder Aarde houden.

Dit geeft ons Hoop!

VAN GECOMPLICEERD NAAR SIMPEL,
HET HART BOVEN HET VERSTAND
We herontdekken ons Innerlijk Kind. We kunnen nu onze creativiteit terughalen. De creatieve talenten die wij vroeger hadden, voordat de stress van het leven ons in zijn greep kreeg, en ons liet vergeten hoe het was om jong en onbezorgd te voelen.
Leeuw is een vuurteken. Dit betekent dat er sterke energieën beschikbaar zijn, waar wij gebruik van kunnen maken. In deze gekke wereld kunnen de positieve eigenschappen van de Leeuw ons op de been houden!

Hier zijn sommige eigenschappen:
We zijn gul en vrijgevig
Wij stralen zelfverzekerdheid uit
Wij zijn nergens bang voor
We hebben een heel sterke band met Gaia
We zijn geen prooi, maar gedragen ons als een winnaar!
Ons gevoel laat ons weten dat wij wat waard zijn
We zijn trots op wie we zijn en lopen met onze borst vooruit!
We hebben de moed om te veranderen en voegen de daad bij het woord
Met onze creativiteit voegen wij iets nieuws toe aan onze samenleving
Ons hart spreekt en ons verstand helpt ons om zijn boodschap over te brengen.

Bedankt Nieuwe Maan in Leeuw, dat je het Kunstenaarschap in ons boven haalt!